top of page
Valentina Fermanelli is a Laughter Yoga teacher and tapping practitioner. Both techniques helps you to be happier.

Hej du! Jag är Valentina, PhD.

Du har kommit till rätt ställe för att ta din lycka till nästa nivå!

Lycka, glädje och positiva känslor känns magiska när vi upplever dem, men vi behöver inte magi för att skapa dem.

De kan skapas med vetenskapligt beprövade metoder.

 

Jag är så glad att få guida dig längs din resa till ditt lyckligaste jag!

Jag tror att...

Livet är tufft...

Den person vi älskar älskar oss kanske inte tillbaka, vårt jobb är inte så spännande och tillväxtfrämjande som vi skulle vilja, våra barn gör oss galna och COVID distanserar oss från våra vänner, som skulle kunna ge tillbaka vår sanning.

...men du är

stark! :-)

Du kan välja att styra dina känslor mot mer positiva känslor och bli lyckligare. Är det enkelt och bekvämt? Nej, det kanske ligger utanför din komfortzon att göra det och det kräver mod och ansträngning.

Du kommer se! Du är stark! :-)

Laughter Yoga and tapping make you feel happier

Hur man blir lyckligare?

Mål

Vi kan bestämma oss för att ta mer kontroll över om våra känslor och uppleva mer av de positiva känslorna. Om vi inte aktiv styr i den rikting vi vill kommer vi att vara slavar till de yttre omständigheterna. Ja, vi kanske känner oss väldigt glada när vi får en löneförhöjning, men hur länge kommer den tillfredsställelsen att vara?

Mod

Att ta kontrol över våra känslor kräver mod. Det är alldeles för lätt att låta yttre omständigheter styra. Det krävs mod att gå utanför vår komfortzon och känna oss tillfälligt obekväma om vi vill uppleva mer lycka och positiva känslor.

Öva

Skrattyoga skapar glädjens kemi i vår kropp! Vi mår bättre så snart vi börjar skratta. Du kommer se en stor transformation i ditt liv om du gör skratt till en del av din vardag.

Min berättelse

Människor beskriver mig som glad, energisk och omtänksam. Men jag har inte alltid varit så här.

Kampen

November 2016: min andra vinter i Sverige som doktorand. Jag älskade Sverige, de underbara möjligheterna som jag fick här, de mycket trevliga människorna som jag kunde träffa varje dag på jobbet. Men något saknades. Livet verkade tungt: som en lista över uppgifter att göra! Och den svenska vintern med sina korta, gråmålade dagar lyfte inte upp mitt humör. Jag letade efter ett annat sätt att leva mitt liv.

Dark Clouds
Do you want to be happier? Then Laughter Yoga can be the right practice for you.

Vändpunkten

Så jag bestämde mig för att göra något annorlunda. Jag ansökte om en Laughter Yoga Leader Training-kurs i Italien. Den helgen var livsförändrande! Energinivån de två dagarna var fantastisk! Men det bästa var att jag kunde träffa andra likasinnade människor: människor som trots livskamp bestämde sig för att välja Joy. Skrattyoga hjälpte mig att bli lyckligare, mer energisk och omtänksam.

Jul 2020

Efter att ha avslutat min doktorsexamen i tillämpad matematik och matematisk statistik vid Chalmers tekniska universitet i juni 2020 började jag leva min passion - att sprida mer skratt och glädje i Sverige! Jag ser fram emot att du blir en del av en fantastisk gemenskap av människor som väljer glädje och välbefinnande trots livets kamp!

Laughter Yoga helps you to feel lighter and happier

Ändra ditt liv med Laughter Yoga också! I kontaktformuläret nedan skriver du: "Jag vill skratta mer"

bottom of page