top of page
  • Skribentens bildValentina Fermanelli

Välkommen till min blog!Hej!


Jag är Valentina Fermanelli, PhD, Skrattyoga lärare och tapping terapeut.

Varmt välkommen till bloggen!


I mer än 6 år har jag bott i den här fantastik Skandinavisk land: Sverige, där sommaren är magisk, människor är snälla och lugna och där finns många möjligheter för människor som vill utveckla sig. Jag älskar den här land!

Jag vill återlämna något till Sverige nu och vill undervisa människor hur dem kan bli gladare med Skrattyoga.


I den här blogg ska jag skriva artiklar som ska hjälpa dig att vara lyckligare.

Jag engagerar mig så att det blir så lätt som möjligt för dig att kunna välja lyckan.


Samtidigt, ska jag läsa svenska mer och mer, så du får bättre kvalitet av poster. Någon gång ska jag göra fel och någon gång ska jag använda Google traslate för att hjälpa mig med språket.Jag hoppas att du ursäktar mig.

Om du skulle vilja att jag skriver om ett visst ämne kring lyckan, skriv gärna till valentina@valentinafermanelli.com

Jag ser fram emot att höras av dig!


Allt gott,

Valentina

Comments


bottom of page